• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sound Pillow met Mp3 Speler - Slaap Systeem

1 / 2
€199,00 €169,00
TIJDELIJK UITVERKOCHT - Hoofdkussen met Mp3 speler met speciale muziek en rustgevende geluiden om gemakkelijk in slaap te komen. Dit kussen is gedesigned om mensen, die problemen hebben om in slaap te vallen, gemakkelijker in slaap te brengen.
Levertijd Geen Voorraad

Sound Pillow met Mp3 Speler - Slaap Systeem

Hoofdkussen met Mp3 speler met speciale muziek en rustgevende geluiden om gemakkelijk in slaap te komen. Dit kussen is gedesigned om mensen, die problemen hebben om in slaap te vallen, gemakkelijker in slaap te brengen. Het kussen kan werken tegen Tinnitus (oorzuisen), stress, posttraumatische gevoelens, psychische ervaringen en verslaving.

Sound Pillow hoofdkussen

Comfortabel hypoallergeen hoofdkussen met ingebouwde stereo speakers. De speakers zijn niet te voelen tijdens het slapen. Het kussen komt met een Mp3-speler. Op de Mp3-speler staat 18 uur aan speciale muziek en rustige geluiden. Deze geluiden zijn speciaal gemaakt zodat de hersenen kalmeren. De rustige melodiën zijn geproduceerd door Dr. Harry Henshaw. 

Tinnitus geluiden

Tinnitus bestaat uit geluiden zoals fluiten, suizen, piepen, brommen en zoemen. Deze geluiden kunnen variëren van hard tot zacht, van hoog tot laag, van continu tot af en toe. Ze kunnen hoorbaar zijn in één of beide oren. Tinnitus kan onder andere de nachtrust verstoren en het werk of het dagelijks functioneren beinvloeden. Daarnaast kan het leiden tot problemen op persoonlijk of sociaal vlak. Naast de hinderlijke geluiden is er vaak ook sprake van gehoorverlies. In het algemeen geeft Tinnitus 's nachts of in een stille omgeving de meeste problemen.

Dit artikel kan vanwege hygiënische redenen NIET worden geruild of geretourneerd.
Uitzonderingen: voor defecten die gedekt zijn door de garantie of ongeopende verpakking.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen