• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Amplicomms DB 200 plus droger-reiniger

€99,95 €79,95
Amplicomms droog- en reinigingsapparatuur bij HOORbatterijen.nl. De specialist in hoorbatterijen. Voor 19.00 besteld, dezelfde dag verzonden.
Levertijd Geen Voorraad

Amplicomms DB 200 plus droger-reiniger

Deze Amplicomms DB 200 plus is de opvolger van de DB 100 plus en DB 110 plus die niet meer geproduceerd worden.

De droogbox van Amplicomms met ingebouwde batterijtester heeft ruimte voor twee paar hoorapparaten of cochlea-implantaten. De droogbox van Amplicomms verwijdert vochtigheid en condenswater door zachte warmtedroging. De droogbox van Amplicomms is milieuvriendelijker. Krachtig UV-licht remt de groei van bacteriën die jeuk in de oren kunnen veroorzaken. De droogbox van Amplicomms heeft een eenvoudige eenknopsbediening. en is gemakkelijk te openen. De droogbox van Amplicomms is compact en licht - ideaal voor gebruik thuis of onderweg.

FUNCTIES: ■ Verwijdert vochtigheid en condenswater door zachte warmtedroging. ■ Beheerst drogen onder UV-licht. ■ Uitneembare plastic bakje. ■ Milieuvriendelijk: geen dure chemische stoffen of droogmiddelen nodig. ■ Krachtig UV-licht remt de groei van bacteriën die jeuk in de oren kunnen veroorzaken. ■ Ingebouwde batterijtester. Het testen van de batterijen voorkomt voortijdige vervanging en helpt geld te besparen. ■ Gemakkelijk te openen, ook voor mensen met artritis. ■ Eenvoudige eenknopsbediening ■ Capaciteit voor 2 paar hoorapparaten of cochlea-implantaten. ■ Compact en licht - ideaal voor gebruik thuis of onderweg

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen