• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cedis Droogetui (Drybox)

€69,90 €9,99
SUMMER DEAL: Cedis droogetui (drybox) voor hoortoestellen en oorstukjes bij HOORbatterijen.nl. De specialist in hoorbatterijen. Voor 19.00 besteld, dezelfde dag verzonden.
Levertijd Geen Voorraad

Cedis Droogetui (Drybox)

SORRY, DIT ARTIKEL IS UITVERKOCHT (OP=OP)

(Dit was een "zolang de speciaal ingekochte voorraad strekt" actie)

 

TE GEKKE ZOMER DEAL
Speciaal voor de summer deal door ons aangeschaft.

Deze speciale te gekke prijs is alleen geldig zolang de gekochte voorraad strekt.

Tip: Bestellingen boven € 10,00 worden gratis verzonden. Dus als u er nog wat erbij bestelt, is de verzending gratis.

 

Cedis Electrische Droogetui (DryBox) voor hoortoestellen (met 12 V adaptor voor gebruik met netspanning van 100 V tot 240 V). Drogen en opbergen tegelijk! Electrische droogetui - nu met tijdscontrole en automatische uitschakeling in de stroomtoevoer. Voor het snel en comfortabel drogen en opbergen van hoortoestellen en oorstukjes. Regelmatig gebruik van het Cedis Droogetui (Drybox) draagt bij tot het verlengen van de verwachte levensduur van hoortoestellen. Wij adviseren 3 uur gebruik per keer. Max. temperatuur 50 °C. Laag stroomverbuik van 1 W. Een lampje licht op tijdens het droogproces. De Cedis Droogetui (Drybox) werkt met een stroomadapter (12V) welke is inbegrepen. De Cedis Droogetui (Drybox) kan worden gebruikt met netstroom van 100V tot 240V. Hoogte: 2,5 cm - Breedte 8 cm - Diepte 7 cm - Power: 1 W - Voltage: 12 V.

De afgebeelde hoortoestellen op het plaatje zijn niet inbegrepen bij het product en dienen slechts als voorbeeld hoe deze in de droger worden geplaatst.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen