• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Service & Contact

Wij zijn het beste bereikbaar per e-mail. Niet alleen van onze klanten zijn slechthorend, ook enkele van onze medewerkers. Wij beantwoorden uw e-mail altijd binnen een werkdag. U kunt ons ook bellen, maar liever niet voor vragen over de producten, daar zijn onze medewerkers aan de telefoon niet op getraind.

Voor productvragen bel ons niet, maar mail ons op [email protected]

Bel ons (alleen over administratieve zaken) op Tel. +31 30 8884152

LET OP:

Door de drukte kunnen wij helaas soms telefonisch slecht bereikbaar zijn. Krijgt u de melding dat het nummer in gesprek is of dat de contactpersoon niet aanwezig is, stuurt u dan gewoon even een e-mail met uw vraag naar [email protected]hoorbatterijen.nl Dan heeft u sneller antwoord. Ook voor vragen over ruilen kunt u beter e-mailen. Op werkdagen beantwoorden wij uw vraag nog dezelfde dag!

 

100% garantie, wat betekent dat?
Niet tevreden? Dan krijgt u altijd uw geld terug! 100% tevredenheidsgarantie. Wanneer u per ongeluk toch niet de juiste batterijen heeft besteld, of u bent niet tevreden over uw batterijen dan kunt u ze binnen 30 dagen aan ons terugsturen. Wij betalen u het aankoopbedrag van de ongeopende blisters terug. De portikosten voor het terugsturen betaalt u zelf.

Deze hoortest is alleen voor informatieve doeleinden bedoeld en geldt niet ter vervanging van een professioneel gehooronderzoek. Voor een precieze meting van uw gehoor, raden wij u aan een professional te raadplegen.

SIEMENS/SIGNIA (NL) Online hoortest:

https://www.signia-hoortoestellen.nl/hearing-test/#/

Phonak (NL) Online hoortest:

http://www.phonak.com/nl/b2c/nl/hearing/recognizing_hearingloss/hearingtest.html

Vind een audicien voor Siemens hoortoestellen in NEDERLAND:

https://www.bestsound-technology.nl/services/store-finder/

(door op de link te clicken verlaat u de webshop van HOORbatterijen.nl)