• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

9V Batterijen (LR61) (E-Blok) Alkaline

Hier treft u onze niet-oplaadbare 9 Volt (LR61) (E-Blok) Alkaline batterijen voor dagelijks gebruik. Bent u op zoek naar oplaadbare 9 Volt batterijen? Kijk dan bij de categorie Oplaadbare 9 Volt (HR61) (E-Blok) NiMH batterijen.
Merken
Bevat 1 batterijen
€4,95 €4,95
+
-39%
GP GP Alkaline Ultra 9V blok (6LR61) Blister 1
Bevat 1 batterijen
€6,50 €3,95
+
Bevat 1 batterijen
€3,45 €3,45
+

9V Batterijen (LR61) (E-Blok) Alkaline

De 9V batterij is één van de meeste gebruikte kleinere afmetingen batterijen op de internationale markt. Dit type batterij is afwijkend ten opzichte van het design van de meest bekende batterijen. Deze blokvormige batterij heeft twee polen aan de bovenkant van de batterij. De batterijen worden gebruikt voor apparaten die net wat meer voeding nodig hebben, maar hier erg spaarzaam mee om moeten gaan. Dit is voornamelijk omdat deze apparatuur vaak een langere periode aan blijft, niet wordt uitgeschakeld of stand-by blijft staan. Voorbeelden van dit soort apparaten zijn rookmelders, microfoons en andere audioapparatuur. Dit soort apparaten moeten langdurig mee gaan, waarbij er constant vertrouwd moet kunnen worden de functionaliteit van de apparaten. 

Andere benamingen voor Alkaline 9 Volt Batterijen

Tijdens je zoektocht naar de 9V batterij zal je ongetwijfeld verschillende soorten benamingen en termen voorbij hebben zien komen. De meest gebruikelijke benaming van deze batterijsoort is 9 Volt batterij, ook deze is te vinden onder de namen, 9V batterij, MN1604, PP3-HP, 006P en 6-VOLT E-block en LR61. De term LR staat net als bij andere batterijsoorten voor alkaline. Uiteindelijk komen deze verschillende soorten benamingen ook op dezelfde soort batterij neer, de 9 Volt batterij. 

Andere batterijen voor de Alkaline 9 Volt Batterijen LR61

Het is goed voor te stellen dat je de momenten dat je zonder batterijen komt te zitten, zoveel mogelijk probeert te voorkomen. Hiervoor kan het raadzaam zijn om een voorraad van verschillende soorten batterijen thuis op te slaan. Op onze webshop kun je verschillende soorten batterijen terugvinden.

Als je op regelmatige basis gebruik maakt van verschillende batterijen in huis, is het verstandig om voor oplaadbare varianten te kiezen. Dit zijn soorten die ook in onze webshop te vinden zijn:

Hiernaast verkopen wij ook verschillende soorten hoortoestelbatterijen

9V batterijen bestellen?

Wanneer je bij ons 9 Volt batterijen in de webshop besteld, ben je direct verzekerd van langdurige energie voor al je elektronische apparatuur. Daarnaast selecteren wij onze batterijen op de hoogste kwaliteit, waar je echt op kunt vertrouwen. Heb je verder nog vragen over 9 Volt batterijen? Neem dan gerust contact op door te bellen naar +31 30 8884152 of stuur een mail naar [email protected]. Wij proberen om binnen 24 uur je vraag te beantwoorden.