• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

AAAA Batterijen

Hier treft u onze niet-oplaadbare AAAA (LR8D25) (Mini) Alkaline batterijen voor dagelijks gebruik. 
Merken
-21%
Energizer Energizer Alkaline AAAA LR61 - 1 pakje
Bevat 2 batterijen
Energizer Alkaline AAAA LR61 - 1 pakje

Deliverytime

€3,49 €2,75
+

AAAA Batterijen

Op zoek naar de juiste AAAA batterijen? Bestel je batterijen gemakkelijk en snel op onze webshop Hoorbatterijen.nl. Deze batterijsoort is het kleinste formaat binnen de A batterijen reeks en is geschikt voor veel elektronica in je dagelijks gebruik. Deze batterijsoort heeft tevens een sterke levensduur en is geschikt voor apparaten zoals weegschalen, bankpas lezers en hartslagmeters. AAAA batterijen worden voornamelijk gebruikt in de kleinere apparaat soorten. 

Kenmerken van de AAAA Batterijen

De AAAA batterij is één van de meeste gebruikte kleine formaten op de globale markt. Dit type bestaat net als de rest van de batterij familie uit één cel en heeft aan beide kanten daarop een min- en pluspool. Deze batterij heeft een spanning van 1,5 volt. Door het fijne formaat en het gebruiksgemak van de ronde vorm van de batterij, is deze bij veel elektronicafabrikanten erg populair geworden. Hierbij is het voor fabrikanten gunstig om een vorm van serieschakeling in de apparatuur te verwerken. Bij zo’n serieschakeling worden er uitgangspunten van batterijen met elkaar verbonden. Vervolgens ontstaat hierdoor voldoende spanning om de apparaten van de gewenste voeding te voorzien. Bij het gebruik van elektronica met serieschakeling, is het van belang dat er geen combinatie is van verschillende soorten batterijen, maar exclusief een set van dezelfde soort. 


Andere benamingen voor Alkaline AAAA Batterijen

Tijdens het zoeken een AAAA batterij zal het ongetwijfeld zijn opgevallen dat er verschillende termen voor dezelfde productsoorten voorbij komen. De meest voorkomende benaming van deze batterijsoort is AAAA batterij, maar ook is deze te vinden onder de namen, quadruple A, Quad A, E96, LR61 en Piccolo. De term LR staat bij deze batterij ook voor alkaline. Uiteindelijk komen deze verschillende soorten benamingen op dezelfde AAAA batterijen neer.

Andere batterijen voor de Alkaline AAAA Batterij LR61

Het is goed voor te stellen dat het vervelend is wanneer je zonder batterijen komt te zitten op het moment dat je deze nodig hebt. Hiervoor kan het handig zijn om een voorraad van verschillende batterij soorten thuis op te slaan.Een andere bekende batterijtype is de AA batterij. Ook dit batterijtype kun je in onze webshop terugvinden, samen met de volgende soorten batterijen:

Als je op regelmatige basis gebruik maakt van verschillende batterijen in huis, is het verstandig om voor oplaadbare varianten te kiezen. Dit zijn soorten die ook in onze webshop te vinden zijn:

Hiernaast verkopen wij ook verschillende soorten hoortoestelbatterijen

AAAA batterijen bestellen?

Wanneer je bij ons AAAA batterijen in de webshop besteld, ben je direct verzekerd van langdurige energie voor al je elektronische apparatuur. Daarnaast selecteren wij onze batterijen op de hoogste kwaliteit. Heb je verder nog vragen over AAAA batterijen? Neem dan gerust contact op door te bellen naar +31 30 8884152 of stuur een mail naar [email protected]. Wij proberen om binnen 24 uur je vraag te beantwoorden.