• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Droogbox gehoorapparaat

Merken
-29%
Dry&Store Dry and Store Global II droger-reiniger
Dry and Store Global II droger-reiniger

Deliverytime

€169,00 €119,99
+
-12%
Dry&Store Dry-Brik II - Droogtabletten 3-Pack
Dry-Brik II - Droogtabletten 3-Pack

Deliverytime

€16,95 €14,95
+
-14%
Flow Med Flow Med Dry-Cap UV3.1
Flow Med Dry-Cap UV3.1

Deliverytime

€99,00 €84,95
+
-22%
PerfectDry PerfectDry LUX UV-C
PerfectDry LUX UV-C

Deliverytime

€89,00 €69,00
+
-13%
Flow Med Dry-Sun UV 2.1 Wit / Antraciet
Dry-Sun UV 2.1 Wit / Antraciet

Deliverytime

€79,95 €69,95
+
-17%
Audinell Audinell PerfectClean
Audinell PerfectClean

Deliverytime

€119,95 €99,95
+
-29%
Cedis Cedis Droogbeker ED2.11
Cedis Droogbeker ED2.11

Deliverytime

€6,95 €4,95
+
-22%
Cedis Cedis Droogcapsules
Cedis Droogcapsules

Deliverytime

€6,99 €5,45
+
-14%
Dry&Store Dry and Store Dry Caddy draagbare droogbox
Dry and Store Dry Caddy draagbare droogbox

Deliverytime

€27,95 €23,95
+
-9%
Cedis Cedis AirPower Druklucht spray 100ml
Cedis AirPower Druklucht spray 100ml

Deliverytime

€10,95 €9,95
+
-22%
Cedis Cedis Hand Luchtpomp Blaasbalg Grijs
Cedis Hand Luchtpomp Blaasbalg Grijs

Deliverytime

€6,95 €5,45
+
-17%
Dry&Store UV-lamp voor Dry and Store Global II
UV-lamp voor Dry and Store Global II

Deliverytime

€11,99 €9,99
+

Droogbox gehoorapparaat

Ben je op zoek naar een droogbox voor jouw gehoorapparaat? Dan ben je hier aan het juiste assortiment. Hoortoestellen kunnen zich zeer snel ophopen met vuil en oorsmeer. Het verschilt van persoon tot persoon, maar één ding is zeker: mensen zweten en produceren oorsmeer. Deze factoren kunnen een bedreiging vormen voor de technologie in jouw hoortoestel. Daarom is het ontzettend belangrijk om jouw hoortoestel zo droog mogelijk te houden om schade door zweet- en vuilophoping te voorkomen. Een droogbox voor een gehoorapparaat is een eenvoudige oplossing om ervoor te zorgen dat vocht en vuil het binnenwerk van het hoortoestel niet beschadigen.  

Wat is een droogbox voor hoortoestellen?

Een droogbox voor hoortoestellen is als het ware een opbergdoos waarin je jouw hoortoestellen kunt opbergen en ze kunt drogen. In onze webshop vind je twee soorten droogboxen. De functie van de droogbox is het drogen van een hoortoestel. Daarom worden deze droogboxen ook wel “hoortoestel ontvochtigers” genoemd. De droogbox onttrekt al het vocht uit het hoortoestel. Je kunt dit vergelijken met iemand die een smartphone in een bak met rijst legt nadat het toestel nat geworden is. De tweede soort droogdoos voor hoortoestellen is geavanceerder. Deze heeft namelijk een afzonderlijke droog- en ontsmettende functie. Deze zogenoemde UV-droogboxen droogt niet alleen het hoortoestel op traditionele wijze, maar zendt ook UV-lucht uit dat werkt als een ontsmettingsmiddel. Bovendien doodt UV ook schimmels en bacteriën. Door hoortoestellen in een drybox te bewaren worden ze dus zowel gedroogd als ontsmet. 

Waarom een droogtoestel voor gehoorapparaten?

Het is belangrijk om jouw hoortoestel goed te drogen. Vocht is de hoofdoorzaak van defecten in gehoorapparaten. Een droogtoestel voor gehoorapparaten zorgt er dus voor dat vocht uit het hoortoestel getrokken wordt. Belangrijk is wel dat je dit niet vervangt voor de reguliere reiniging, maar puur als aanvulling gebruikt. Het dus dus nog steeds belangrijk om het hoortoestel regelmatig te reinigen met bijvoorbeeld cedis reinigingsdoekjes, cedis reinigingsspray of cedis reinigingstabletten. Dagelijks gebruik van een droogapparaat voor hoortoestellen  en reinigingsproduct zal de noodzaak van reparaties aan jouw hoortoestel aanzienlijk verminderen. Het verlengt de levensduur van het gehoorapparaat en zorgt ervoor dat het hoortoestel langer zonder problemen blijft functioneren. 

Droogdoos voor gehoorapparaat kopen?

Wil je een droogdoos voor jouw hoortoestel kopen? Dan ben je bij Hoorbatterijen.nl aan het juiste adres. Bestellingen boven de €10,- worden gratis verzonden en voor 18.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. Heb je nog vragen over onze producten? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Naast dryboxen voor hoortoestellen ben je hier ook op de juiste plek voor hoortoestel batterijen.