• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

Wat brengen wij in rekening voor bezorging?

NL: Bestellingen van meer dan € 10 worden gratis geleverd. Bestellingen van minder dan € 10 zijn onderworpen aan bezorgkosten van € 2,50.

BE/EU: Bestellingen van meer dan € 50 worden gratis geleverd. Bestellingen van minder dan € 50 zijn onderworpen aan bezorgkosten van € 4,95.

Wat zijn de verzendkosten per land?

    NL : gratis verzending / geen extra verzendkosten voor bestellingen van meer dan € 10,00. (Bestellingen minder dan € 10,00: € 2,50 verzendkosten)

    BE + andere landen van de EU (Europese Unie): gratis verzending / geen extra verzendkosten voor bestellingen van meer dan € 50,00. (Bestellingen minder dan € 50,00: € 4,95 verzendkosten)

    
Buiten de EU (maar binnen Europa): bijv. Zwitserland, enz .: € 20,00 extra verzendkosten. (excl. BTW)*.

    
Buiten Europa / Wereldwijd: bijv. VS, Canada, enz .: € 35,00 extra verzendkosten. (excl. BTW) *.

Waarom brengen wij verzendkosten in rekening buiten de EU?
Voor verzending buiten de EU moeten we speciale documenten voor de douane maken en toevoegen. En we moeten ook per pakket verzenden (met track & trace indien beschikbaar), waardoor het voor ons duurder wordt om te verzenden.

* BTW: wanneer u een bestemming buiten de EU kiest bij het afrekenen, dan zullen uw prijzen automatisch worden omgezet in exportprijzen zonder btw.

 

Retourneren

Wanneer u per ongeluk toch niet de juiste batterijen heeft besteld, of u bent niet tevreden over uw batterijen dan kunt u ze binnen 30 dagen aan ons terugsturen. Wij betalen u het aankoopbedrag van de ongeopende blisters terug. De portokosten voor het terugsturen betaalt u zelf.

Stuurt u ons gelieve een mail naar [email protected] met het verzoek om uw bestelling (gedeeltelijk) te retourneren. Wij laten u dan binnen een werkdag weten hoe u de producten retour kunt sturen. Na een goede ontvangst van de producten zorgen wij ervoor dat het betaalde bedrag binnen 2-3 werkdagen op uw rekening staat.