• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Wie zijn wij

HOORbatterijen.nl/be is gespecialiseerd in hoorbatterijen en verkoopt (bijna) alle producten die met horen te maken hebben. De oprichter van HOORbatterijen.nl is zelf slechthorend. Hij raakte erg gefrustreerd door de slechte service en de hoge prijzen die hij voor zijn hoorbatterijen betaalde. Om die reden startte hij vijf jaar geleden met HOORbatterijen.nl. HOORbatterijen.nl staat voor goede service, goede kwaliteit voor een scherpe prijs. De door ons geleverde producten zijn in de praktijk getest door onze medewerkers die een gehoorapparaat dragen of een processor voor een cochleair implantaat gebruiken. Al onze producten voldoen aan de eisen die door slechthorenden gesteld worden.

Reviews Trustpilot

Op Trustpilot ziet u hoe anderen ons beoordelen

HOORbatterijen.nl helpt Stichting Kolewa

Van iedere 100.000 kinderen die in ontwikkelingslanden worden geboren, hebben er 5.000 een hoorstoornis. In ontwikkelingslanden zijn dan de kansen op een “normaal” leven vrijwel direct verkeken. Stichting Kolewa wil daarin verandering brengen.
De Stichting Kolewa helpt het Swara Swari Institute in Denpasar door gebruikte gehoorapparaten in te zamelen en te versturen naar Indonesië. Dit instituut zorgt ervoor dat kinderen op zeer jonge leeftijd, met behulp van de Nederlandse apparaten, spraakles krijgen en vervolgens naar school kunnen.
Wij schenken al onze batterijen die een THT hebben van korter dan 1 jaar aan de Stichting Kolewa. Deze batterijen zijn nog steeds van uitstekende kwaliteit en komen op Bali goed van pas.
De inzamelingsactie van Stichting Kolewa loopt al enkele jaren en is zeer succesvol. Alles gaat gereinigd en gecontroleerd op transport. In Bali worden de gehoorapparaten aangemeten en voorzien van batterijen. Voor de Indonesiërs is dat vaak een rib uit hun lijf bij een gemiddeld maandinkomen van 100 euro. Daarom draagt HOORbatterijen.nl daar graag een steentje aan bij!

Sportsponsoring

Binnen het team van HOORbatterijen.nl werken ook hardloopliefhebbers. Wij lopen meestal recreatief. Soms doen we ook mee aan wedstrijden. Jaarlijks lopen we mee aan de Singelloop in Utrecht.
Als u een wedstrijd gaat lopen, sponsoren wij u en uw team graag met een professioneel hardloopshirt. Dit is een shirt van het merk Kariban bedrukt met het logo van hoorbatterijen.nl. De verzendkosten (€ 5,00) zijn voor uw rekening. Als tegenprestatie ontvangen we graag een foto van uzelf of uw loopteam in ons sponsorshirt. Stuur een e-mail naar [email protected] voor meer informatie.