• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hoortoestelaccessoires

Merken
-17%
Geemarc Geemarc trilwekker Wake 'n Shake light en USB poort
€119,95 €99,95
+
-13%
Flow Med Dry-Sun UV 2.1 Wit / Antraciet
Dry-Sun UV 2.1 Wit / Antraciet

Deliverytime

€79,95 €69,95
+
-29%
Dry&Store Dry and Store Global II droger-reiniger
Dry and Store Global II droger-reiniger

Deliverytime

€169,00 €119,99
+
-22%
PerfectDry PerfectDry LUX UV-C
PerfectDry LUX UV-C

Deliverytime

€89,00 €69,00
+
-17%
Audinell Audinell PerfectClean
Audinell PerfectClean

Deliverytime

€119,95 €99,95
+
€44,95 €44,95
+
-20%
Audinell Audinell PerfectClean navulling
Audinell PerfectClean navulling

Deliverytime

€19,95 €16,00
+

Hoortoestelaccessoires

Bent u op zoek naar hoortoestel accessoires? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een uitgebreide collectie aan accessoires voor uw hoortoestel. Uw hoortoestel is een belangrijk hulpmiddel om alles goed te kunnen verstaan. Het is dan ook belangrijk dat u uw gehoorapparaat goed onderhoudt, zodat u hiermee de levensduur verlengt en het hoortoestel optimaal blijft functioneren. Zorg er daarom altijd voor dat u uw hoortoestel goed reinigt. Oorsmeer kan namelijk de prestaties van uw hoortoestel verminderen, waardoor deze minder goed zal functioneren. In onze webshop vindt u dan ook diverse reinigingsproducten waarmee u uw oorstukjes, hoortoestellen en gehoorbeschermers kunt reinigen en ontsmetten.

Ons assortiment accessoires voor gehoorapparaten

Hoorbatterijen.nl heeft een uitgebreid assortiment accessoires voor uw gehoorappaat. Naast diverse reinigingsproducten vindt u hier ook stetoclips waarmee u de werking van uw hoortoestel kunt testen. Uiteraard bent u hier ook aan het juiste adres voor de aanschaf van hoortoestel batterijen. Zonder batterijen zal uw gehoorapparaat namelijk niet werken. Zo kunt u hier terecht voor hoortoestel batterijen type 10, de batterij 312, de batterij 13 en de batterij 675. Voor het opbergen van de batterijen kunt u handige batterij sleutelhangers gebruiken. Zo heeft u altijd batterijen op zak. Bovendien vindt u in onze webshop een handige batterij tester, waarmee u kunt zien hoeveel energie de batterij nog heeft.

Accessoires om de levensduur van hoortoestellen te verlengen

Het is belangrijk dat u uw gehoorapparaat goed laat drogen. Vocht is namelijk een van de voornaamste redenen die defecten aan uw hoortoestel kan veroorzaken. Met onze filters beschermt u uw hoortoestel tegen oorsmeer ophoping. Daarmee helpt u de prestaties van uw hoortoestel in stand te houden. Ook hebben wij diverse geluidsslangen voor achter het oor toestellen. Wanneer een geluidsslang verstopt is, kan deze het geluid niet meer op de juiste manier doorgeven waardoor er een vervelend fluitend geluid ontstaat. Het is dan belangrijk dat u deze vervangt, zodat uw hoortoestel weer goed zal werken.

Vragen?

Heeft u nog vragen over onze hoortoestel accessoires? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij streven ernaar om uw vraag binnen 24 uur te behandelen. Bestelt u op werkdagen voor 18.00 uur? Dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bovendien betaalt u geen verzendkosten wanneer uw order boven de €10,- komt.