• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Oplaadbare Batterijen AA (HR6) (Penlite) NiMH

Oplaadbare batterijen AA (HR6) (Penlite) NiHM zijn voor dagelijks gebruik en zijn in verschillende capaciteiten verkrijgbaar.
Merken
Bevat 4 batterijen
€14,95 €14,95
+
-9%
Duracell Duracell AA 2500mAh rechargeable (HR6) - 1 pakje (2 batterijen)
Bevat 2 batterijen
€10,95 €9,95
+
Bevat 2 batterijen
€11,95 €11,95
+
Bevat 4 batterijen
€19,95 €19,95
+
Bevat 4 batterijen
€19,95 €19,95
+
Bevat 4 batterijen
€10,95 €10,95
+

Oplaadbare Batterijen AA (HR6) (Penlite) NiMH

Als je op zoek bent naar oplaadbare aa batterijen, ben je bij Hoorbatterijen.nl aan het juiste adres. In onze webshop vind je voor elk type apparaat in huis de juiste oplaadbare batterij. Van oplaadbare batterijen AAA, oplaadbare batterijen C, oplaadbare batterijen D tot 9v batterijen oplaadbaar, je vindt ze allemaal in onze webshop en zijn op vrijwel alle apparaten geschikt als alternatief voor alkaline batterijen. Oplaadbare AA batterijen worden gewaardeerd door onze klanten, omdat deze altijd snel en goed ontvangen worden.   

Oplaadbare batterijen AA voor elk type apparaat

Of je nu de batterijen van speelgoed, digitale camera’s of andere apparatuur in huis wilt vervangen, met oplaadbare batterijen AA nimh heb je altijd de juiste batterij in huis. Dit type batterij is de meest gebruikte oplaadbare batterij en is verkrijgbaar in verschillende vermogens. Van 2000mAh, 2100mAh, 2300mAh, 2400mAh, 2500mAh tot 2600mAh. De oplaadbare batterij AA met de hoogste capaciteit vind je van het merk GP. Deze batterijen zijn uitermate geschikt voor apparaten die veel energie verbruiken, zoals digitale camera’s en flitsers bijvoorbeeld. Daarnaast verkopen wij oplaadbare AA batterijen nimh ook van Duracell, Energizer en Varta.   

Gebruik van oplaadbare batterijen AA nimh

Als je een apparaat in huis hebt dat veel energie verbruikt, waaronder speelgoed en afstandsbedieningen bijvoorbeeld, dan zijn oplaadbare AA batterijen echt een uitkomst. Dit type batterij kan namelijk heel vaak herladen worden, tot wel 500 tot 1000 keer! Hierdoor hoef je niet steeds nieuwe ‘gewone’ AA batterijen aan te schaffen. In aanschaf zijn oplaadbare batterijen AA misschien iets duurder dan de gewone, maar op den duur haal je deze kosten er gemakkelijk uit. Tevens zijn oplaadbare batterijen AA nimh een stuk beter voor het milieu, juist omdat deze hergebruikt worden.   

Andere benamingen voor de oplaadbare aa batterijen

Oplaadbare batterijen AA worden ook wel aangeduid met de code HR6, MN1500, LR06, LR6, AM3, AM-3, Penlite en worden ook wel AA Nimh accu genoemd. Oplaadbare batterijen AA hebben een spanning van 1.2 volt en een topspanning van 1.4 volt, waardoor je deze prima kunt vervangen voor de alkaline batterijen. Echter moet je er wel rekening mee houden dat hoe lager de capaciteit (mAh) is, hoe sneller je deze weer moet opladen. Oplaadbare batterijen AA met een hoge capaciteit gaan dus langer mee voordat je ze weer moet opladen. 

Andere batterijen dan oplaadbare batterijen AA

Wellicht heb je nog meerdere apparaten in huis, maar heb je daar weer een ander type batterij voor nodig. Bestel daarom naast oplaadbare batterijen AA ook een van de volgende type batterijen om de voorraad mee aan te vullen: