• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

AA Batterijen

Hier tref je onze AA batterijen voor dagelijks gebruik. Alle producten die je ziet in dit productoverzicht staan ook bekend als AAA alkaline batterijen, Mignon, LR06.
Merken
Bevat 12 batterijen
€10,95 €10,95
+
Bevat 4 batterijen
€4,95 €4,95
+
Bevat 4 batterijen
€3,45 €3,45
+
-48%
Energizer Energizer AA Power Alkaline AAR06 Blister 4
Bevat 4 batterijen
€5,99 €3,09
+

AA Batterijen

Op zoek naar de juiste AA batterijen? Haal je batterijen voordelig in huis door ze te gemakkelijk en snel te bestellen op Hoorbatterijen.nl. Deze batterijsoort is het meest gebruikte formaat en is geschikt voor de meeste apparaten in je dagelijks gebruik. Ook heeft deze batterijsoort een sterke levensduur en is geschikt voor apparaten zoals afstandsbedieningen, rekenmachines, zaklampen en klokken. Wereldwijd worden AA batterijen ook als het standaardformaat gezien, waardoor veel apparaten ontwikkeld worden met deze batterijen als voeding. Om eindeloze aantallen lege alkaline batterijen te voorkomen wanneer je veel apparatuur en gadget in huis hebt, kunnen oplaadbare AA batterijen een goede uitkomst bieden. 

Kenmerken van de AA Batterijen

De AA batterij, ook wel bekend als de penlite batterij, is één van de meeste gebruikte formaten op de wereldwijde markt. Dit type bestaat uit één cel en heeft aan beide uiteinden een aansluiting met daarop de min- en pluspool. Deze batterij heeft een spanning van 1,5 volt. Door het fijne formaat en het gebruiksgemak van de ronde vorm van de batterij, is deze bij veel elektronicafabrikanten erg populair geworden. Tegenwoordig zijn veel dagelijkse apparaten daarom voorzien van stroom met AA batterijen. Hierbij is het voor fabrikanten gemakkelijk om een bepaalde serieschakeling in de apparatuur te bouwen. Bij een serieschakeling worden de uitgangspunten van de batterijen aan elkaar gekoppeld. Hierbij wordt er voldoende spanning geleverd om elektronica van energie te voorzien. Bij het gebruik van apparaten met serieschakeling, is het belangrijk dat er geen verschillende soorten batterijen worden gecombineerd, maar een set van dezelfde soort. 

Andere benamingen voor AA Penlite Batterijen

Tijdens de zoektocht naar de juiste AA batterijen zal het je zijn opgevallen dat er veel verschillende termen en benamingen voor dezelfde productsoorten voorbij komen. De meest gebruikte naam voor deze batterijsoort is AA batterij, maar ook staat deze online onder de namen, penlite, Mignon en LR6. De term LR staat voor alkaline. Uiteindelijk komen deze verschillende benamingen op dezelfde soort batterij neer.

Andere batterijen voor de AA Alkaline Batterij LR6

Wij kunnen ons natuurlijk voorstellen dat het vervelend is wanneer je zonder batterijen komt te zitten. Daarom kan het handig zijn om een voorraad van verschillende soorten batterijen in huis te halen. Een ander gangbaar batterijtype is de AAA batterij. Gelukkig vind je dit batterijtype ook in onze webshop, samen met de volgende andere soorten batterijen:

Als je op regelmatige basis gebruik maakt van AA batterijen, is het verstandig om een oplaadbare variant te kiezen. Deze soorten zijn ook in onze webshop te vinden:

Naast deze soort batterijen verkopen wij ook hoorbatterijen

AA batterijen bestellen?

Wanneer je bij ons AA batterijen koopt in de webshop, ben je direct verzekerd van langdurige energie voor al je elektronica in huis. Wij selecteren onze batterijen op de hoogste kwaliteit. Heb je verder nog vragen over AA batterijen? Neem dan gerust contact op door te bellen naar +31 30 8884152 of stuur een mail naar [email protected]. Wij proberen om binnen 24 uur je vraag te beantwoorden.