• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wekkers voor slechthorenden

Merken
-17%
Geemarc Geemarc trilwekker Wake 'n Shake light en USB poort
€119,95 €99,95
+

Wekkers voor slechthorenden

Ben je op zoek naar een wekker voor slechthorenden? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dankzij verschillende eigenschappen zijn deze wekkers perfect voor mensen met een slecht gehoor. Het harde geluid (75dB - 90dB), de trilplaat en een flitslamp zorgen ervoor dat deze wekkers niet alleen geschikt zijn voor doven en slechthorenden, maar ook voor diepe slapers. Word je niet wakker door het geluid van een normale wekker? Dan zijn wekkers voor slechthorenden echt iets voor jou!

Wekker met trilplaat of flits

Het grote voordeel van wekkers met een trilplaat is dat de mensen om jou heen niet wakker hoeven te worden van het harde geluid. Je kunt de wekker namelijk zo instellen dat alleen de plaat gaat trillen wanneer het alarm afgaat. 90dB is namelijk best hard en je kunt je dus voorstellen dat degene die naast jou ligt erg kan schrikken van het alarm! Leg de trilplaat onder jouw kussen en stel de wekker zo in dat alleen de plaat gaat trillen wanneer het alarm afgaat. Alleen jij zult er dan van wakker worden. Onze wekkers voor slechthorenden hebben verschillende alarm configuraties, namelijk:

  • Trillen + Flitsen + Geluid
  • Trillen + Geluid
  • Trillen + Flitsen
  • Trillen

Hoe werkt een wekker voor doven en slechthorenden?

Onze wekkers voor doven en slechthorenden hebben verschillende alarmfuncties waardoor je er zeker wakker van wordt. Het harde geluid zorgt ervoor dat je er ook zonder hoortoestel van wakker wordt en met de trilfunctie wordt alleen jij wakker van de wekker. Zowel het volume als de toonhoogte zijn in te stellen en hiermee kun je zelf kunt testen welk niveau voor jou het beste werkt. Bovendien zijn deze wekkers niet alleen handig voor doven en slechthorenden, maar ook voor slechtzienden. De cijfers op de Wake ‘n Shake Curve wekker worden groot weergegeven op het scherm, waardoor deze uitstekend geschikt is voor mensen met slecht zicht.

Wekker voor slechthorenden kopen?

Zoek je een wekker voor slechthorenden? Dan ben je bij Hoorbatterijen.nl aan het juiste adres. Naast de Wake ‘n Shake curve hebben wij ook een reismodel, ideaal wanneer je op vakantie gaat! Heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij streven ernaar jouw vraag binnen 24 uur te beantwoorden. Naast wekkers voor doven verkopen wij ook andere producten in onze webshop, waaronder hoorbatterijen voor hoortoestellen.