• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Knoopcel Batterijen

Hier treft u onze knoopcel batterijen. Wij hebben verschillende soorten knoopcellen. Let er daarom op dat u het juiste type kiest!
Merken
-83%
Rayovac Rayovac Lithium CR1216 3V knoopcel Blister 1 - 1 pakje
Bevat 1 batterijen
€2,99 €0,50
+
-83%
Rayovac Rayovac Lithium CR1620 3V knoopcel Blister 1 - 1 pakje
Bevat 1 batterijen
€2,99 €0,50
+
-83%
Rayovac Rayovac Lithium CR2016 3V knoopcel Blister 1 - 1 pakje
Bevat 1 batterijen
€2,99 €0,50
+
-83%
Rayovac Rayovac Lithium CR2025 3V knoopcel Blister 1 - 1 pakje
Bevat 1 batterijen
€2,99 €0,50
+
-83%
Rayovac Rayovac Lithium CR2320 3V knoopcel Blister 1 - 1 pakje
Bevat 1 batterijen
€2,99 €0,50
+
-83%
Rayovac Rayovac Lithium CR1616 3V knoopcel Blister 1 - 1 pakje
Bevat 1 batterijen
€2,99 €0,50
+

Knoopcel Batterijen

Bent u op zoek naar knoopcel batterijen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment knoopcel batterijen die u in veel (kleine) apparaten zoals bijvoorbeeld horloges kunt gebruiken. Door ons ruime assortiment kunt u in de meeste gevallen altijd een geschikte knoopcel bestellen. Heeft u toch nog ergens vragen over? Over welk type u bijvoorbeeld nodig heeft? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Knoopcel batterijen met een lange levensduur

Naast knoopcel batterijen zijn wij ook gespecialiseerd in hoortoestel batterijen. Dankzij de enorme keuze hebben wij voor ieder type apparaat de juiste batterij in huis. Klanttevredenheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Daarbij gaan we niet alleen uit van de service die wij aan u leveren, maar ook van de kwaliteit van onze geleverde producten. Daarom verkopen wij enkel knoopcel batterijen van kwalitatief goede merken. Al onze knoopcelbatterijen hebben daardoor een lange levensduur en bovendien zijn ze extra scherp geprijsd. Dat komt omdat wij deze knoopbatterijen zo voordelig mogelijk proberen in te kopen. Bovendien laten de batterijen zich extreem makkelijk plaatsen.

Ons assortiment knoopbatterijen

Knoopbatterijen zijn er in verschillende soorten en maten en worden gebruikt in diverse toepassingen zoals afstandsbedieningen, accugereedschap, barcode scanners, camcorders, digitale camera’s, draagbare dvd spelers, headsets & koptelefoons en MP3 spelers. Daarnaast worden dit type batterijen ook gebruikt voor industriële toepassingen en in portofoons, spelcomputers etc. In ons assortiment vindt u zilveroxide batterijen en lithium batterijen (ook wel aangeduid met CR gevolgd door een nummer dat staat voor de diameter en afmeting van de platte batterij). Alle knoopcel batterijen variëren in zowel diameter als in de hoogte, dus u moet wel goed opletten welk type u nodig heeft. Alle verschillende soorten knoopcellen leveren 3V aan vermogen en zijn daardoor perfect voor gebruik in klein apparatuur zoals horloges en dergelijke.

Knoopcel batterij kopen?

Op hoorbatterijen.nl vindt u een uitgebreid assortiment knoopcelbatterijen van verschillende merken, zoals GP, Energizer, Rayovac, Varta en Duracell. Bent u toch op zoek naar een ander soort batterij? Wij hebben een uitgebreid assortiment batterijen, zoals AA batterijen, AAA batterijen of andere alkaline batterijen en oplaadbare batterijen. Welke soort batterij u ook zoekt, in onze webshop zult u hem gegarandeerd vinden. Bestellen kan eenvoudig en snel online en bovendien betaalt u geen verzendkosten bij bestellingen boven de €10,-. Hoewel knoopcel batterijen een erg lange levensduur hebben, is het toch verstandig om een voorraad in huis te halen. Zo voorkomt u namelijk dat een apparaat niet meer werkt vanwege een lege knoopcel. U kunt kiezen voor een verpakking met meerdere knoopcel batterijen of meerdere verpakkingen bestellen.