• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

C Batterijen (lr14 batterij)

Op zoek naar C batterijen? Hier vind je een uitgebreid assortiment LR14 batterijen voor dagelijks gebruik.
Merken
Bevat 2 batterijen
€7,95 €7,95
+
-24%
Varta Varta Longlife Power Alkaline C - 1 pakje met 2 batterijen
Bevat 2 batterijen
€6,49 €4,95
+

C Batterijen (lr14 batterij)

Ben je op zoek naar C batterijen? Dan ben je bij Hoorbatterijen.nl aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment C batterijen ter beschikking. Alle producten in deze categorie zijn Alkaline C batterijen. Dat wil zeggen dat ze een lage zelfontlading hebben, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor apparatuur dat langdurig weinig stroom verbruikt.   

Wanneer heb je C batterijen nodig?

C batterijen zijn zeer krachtige batterijen en zijn uitermate geschikt voor verschillende apparatuur in huis, waaronder speelgoed bijvoorbeeld. Normaal gesproken kun je in de gebruiksaanwijzing van het apparaat zelf vinden welke alkaline batterij je nodig hebt. Je kunt ook zien dat het om een type C batterij gaat, omdat dit op het product dat je wilt vervangen staat. Vervolgens moet je goed op de capaciteit van de alkaline type C batterij letten. Al onze C batterijen zijn van uiterst hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Echter, wanneer deze leeg is zul je hem moeten weggooien. In plaats daarvan kun je ook kiezen voor oplaadbare batterijen c. Dit type C batterij kun je namelijk hergebruiken. 

C batterij | LR14 batterij | MN 1400| UM2 batterij | AM2 batterijen | Baby C batterijen

Andere benamingen voor C batterijen zijn ook wel LR14 batterij, MN1400, UM2 batterij, AM2 batterijen en Baby C batterijen. Als een van deze benamingen in combinatie met Alkaline op het product staat, weet je dat je een Alkaline type C batterij nodig hebt.

Kenmerken van C batterijen

In onze webshop vind je C batterijen Alkaline van de merken Duracell, Rayovac en Varta. Al deze merken zijn van topkwaliteit en zullen je niet teleurstellen. Baby C batterijen hebben 1,5 voltage en leveren een hoge energie.    

Andere batterijen voor de LR14 batterij

Nu je toch C batterijen gaat aanschaffen, is het misschien ook handig om meteen andere soorten in huis te halen, zodat je nooit meer zonder komt te zitten. De meest voorkomende batterij is de AA batterij. Naast dit type vind je in onze webshop onder andere:

Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment oplaadbare batterijen. Ideaal als je regelmatig gebruik maakt van C batterijen. Zo ben je hier ook aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar:

Naast C batterijen en andere varianten, vind je in onze webshop ook een uitgebreid assortiment aan hoorbatterijen.  

C batterijen kopen?

Ga voor langdurige energie in huis en schaf vandaag nog C batterijen aan. Wij staan voor 100% service en leveren LR14 batterijen van de hoogste kwaliteit. Heb je toch nog een vraag over de baby C batterijen? Dan mag je natuurlijk contact met ons opnemen door te bellen naar + 31 30 888 41 52 of stuur een mailtje naar [email protected]. We doen ons best om jouw vraag binnen 24 uur te beantwoorden.