• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

9 Volt Batterij Oplaadbaar

Hier tref je onze Oplaadbare 9 Volt Batterijen (HR61) (E-Blok) NiMH voor dagelijks gebruik. Heb je ergens vragen over? Neem dan contact op met onze klantenservice.
Merken
Bevat 1 batterijen
€10,95 €10,95
+
Bevat 1 batterijen
€10,95 €10,95
+

9 Volt Batterij Oplaadbaar

Ben je op zoek naar een 9 volt batterij oplaadbaar, ook bekend als (HR61) (E-Blok) NiMH? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende soorten 9 volt oplaadbare blok batterijen te koop van uitstekende kwaliteit. Deze batterijen zijn 48,5 mm hoog, 26,5 mm lang en 17,5 mm breedt. Het plus- en min aansluitpunt zit op de bovenkant van de batterij gelokaliseerd. Dit is afwijkend ten opzichte van andere batterijen. Daar zit het plus aansluitpunt aan de bovenkant van het min aansluitpunt aan de onderkant van de batterij. Het voordeel van de 9 volt batterij oplaadbaar is dat je deze weer kunt herladen op het moment dat deze leeg is. Opladen is binnen een mum van tijd gebeurd en de batterij gaat vervolgens weer een lange tijd mee. Je hoeft de oplaadbare batterijen 9v één keer aan te schaffen en je hebt er jaren plezier van. Dit in tegenstelling tot een gewone 9 volt batterij die je moet weggooien op het moment dat deze leeg is.

Specificaties van de 9v batterij oplaadbaar

Met de krachtige 9v batterij oplaadbaar ben je een lange tijd voorzien van stroom die ook gedurende het verbruik niet afneemt in sterkte. Zodra de stroom op is, legt je de batterij in de oplader en binnen 16 uur is de batterij weer volledig opgeladen. Tevens zijn de oplaadbare batterijen 9 volt vooraf opgeladen. Dit maakt het mogelijk om de batterij direct na aankoop te gebruiken. In onze webshop vind je oplaadbare 9v batterijen van de merken GP en Varta. Ook zit er een verschil in de capaciteit. Wij bieden 150mAh en 200mAh. Daarbij geldt dat hoe hoger de capaciteit, hoe langer de batterij meegaat. Tevens komt de 9v batterij oplaadbaar overeen met andere codes. We zetten ze hier op een rijtje om het overzichtelijk te houden:

  • 150mAh komt overeen met 15R8HB, 150mAh, 8.4V, LR61
  • 200mAh komt overeen met E-Block, 200mAh, 9V, HR9V

Andere batterijen dan de oplaadbare 9v batterij

Een batterij komt altijd wel van pas, zo ook de oplaadbare 9v batterij. Wist je dat wij in onze webshop nog meer oplaadbare batterijen verkopen? Zo ben je bij ons aan het juiste adres voor:

Alle genoemde batterijen vallen onder de noemer alkaline batterijen. Daarnaast hebben wij in onze webshop ook hoortoestel batterijen en oplaadbare hoorbatterijen. Welke batterij je ook zoekt, wij hebben een breed scala aan batterijen die eenvoudig via een online bestelling in huis te halen zijn. Bovendien bieden wij een staffelkorting aan. Hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting. Zo haal je nog voordeliger 9v oplaadbare blokbatterijen in huis en zit je nooit meer zonder.

9v oplaadbare batterij kopen?

Voor de beste 9v oplaadbare batterij moet je bij Hoorbatterijen zijn. Zo bieden wij je ook benodigdheden aan zoals de 9v batterij oplader waarmee de batterij snel en eenvoudig op te laden is. Mocht je toch nog met vragen zitten over de oplaadbare 9 volt batterij of de bijbehorende oplader, neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer +31 3-8884152 of e-mailadres [email protected].