• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Geemarc trilwekker Wake 'n Shake light en USB poort

1 / 2
€119,95 €99,95
De Wake & Shake Light wekker is uitgerust met een 'sunrise-simulatie'. Deze wekstand zorgt ervoor dat de lichtintensiteit geleidelijk toeneemt wanneer het alarm gaat.
Levertijd Voor 18:00u besteld, dezelfde dag verzonden (werkdagen)

Buy now, pay later

replace
Besteld voor 18:00, vandaag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur

Geemarc trilwekker Wake 'n Shake light en USB poort

Geemarc wekker Wake'n'Shake Light

De Wake & Shake Light wekker is uitgerust met een 'sunrise-simulatie'. Deze wekstand zorgt ervoor dat de lichtintensiteit geleidelijk toeneemt wanneer het alarm gaat. De verlichtingssterkte is 300 lux en instelbaar op 15 standen. het is mogelijk om de 'sunrise-simulatie uit te schakelen.

Er kan gekozen worden om gewekt te worden door de gebruikelijke alarmtoon of door natuurgeluiden. De wekker is voorzien van de volgende natuurgeluiden: zee, regen, wind, vogels of kikker. Het wekgeluid is aanpasbaar tot maximaal +95 dB. Daarnaast is de wekker voorzien van lichtflitsen.

De meegeleverde trilschijf zorgt ervoor dat de wekker ook zeer geschikt is voor mensen met een verminderd gehoor. Verder is de wekker uitgerust met een groot en gemakkelijk af te lezen display, is de wekker voorzien van een radio met vijf voorkeuzezenders en kan er een extern apparaat worden opladen via de ingebouwde USB-poort.

Eigenschappen

merk geemarc
type wekker
kleur wit
wekvolume tot 95 dB
trilfunctie ja
lichtsignaal ja
snoozefunctie ja
extern trilkussen ja
type display LCD
USB poort ja

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen