• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Audinell PerfectClean

1 / 3
€119,95 €99,95
Audinell PerfectClean bij HOORbatterijen.nl. Het eerste reinigingssysteem dat oorsmeer elimineert en vervolgens de hoortoestellen droogt en desinfecteert.
Levertijd Voor 18:00u besteld, dezelfde dag verzonden (werkdagen)

Buy now, pay later

replace
Besteld voor 18:00, vandaag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur

Audinell PerfectClean

Elektrisch reinigen en drogen van hoortoestellen met de Perfect Clean.

Handig all-in-one systeem! Het eerste reinigingssysteem dat oorsmeer elimineert en vervolgens de hoortoestellen droogt en desinfecteert. Door circulatie van speciale reinigingsvloeistof wordt oorsmeer effectief opgelost. Vervolgens wordt het oorsmeer gefilterd uit de reinigingsvloeistof. Deze cyclus loopt gelijktijdig voor beide oorstukjes. Na het reinigen wordt hete lucht verspreid en wordt de droogcapsule actief. Dit proces zorgt voor een perfecte droging van het gehele hoorsysteem. Door het geïntegreerde UV-C licht worden de hoortoestellen vervolgens ook nog gedesinfecteerd.

Hierdoor begint u de dag altijd met frisse en schone hoortoestellen en bent u verzekerd van de meest optimale prestatie van uw toestellen!

Het gehele reinigingsproces is volledig geautomatiseerd. De LED verlichting informeert over de voortgang van het proces. Het Perfect Clean droog- en reinigingsprogramma duurt 60 minuten.

De refill vloeistof gaat ongeveer 60 cyclussen mee. Er wordt 1 refill meegeleverd.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen