• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cedis reinigingsdoekje (25x) in handige compacte dispenser.

1 / 3
€9,95 €6,95
Cedis reinigingsdoekje (25x) voor hoortoestellen en oorstukjes in handige compacte dispenser bij HOORbatterijen.nl. De specialist in hoorbatterijen.
Levertijd Voor 18:00u besteld, dezelfde dag verzonden (werkdagen)

Buy now, pay later

replace
Besteld voor 18:00, vandaag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur

Cedis reinigingsdoekje (25x) in handige compacte dispenser.

Deze Cedis reinigingsdoekjes (25x) in een handige compacte dispenser zijn voor het schoonmaken en ontsmetten van uw oorstukjes, hoortoestellen en gehoorbeschermers. De reinigingsdoekjes zijn verpakt in een handige dispenser met 25 stuks vochtige doekjes, zodat je deze makkelijk kunt meenemen wanneer u een aantal dagen weggaat.  

Hoortoestel en oorstukjes schoonmaken met Cedis reinigingsdoekjes

De Cedis reinigingsdoekjes zijn effectief tegen bacteriën, HBV en HIV virussen. De Cedis reinigingsdoekjes werken als volgt: je veegt het hoortoestel en het oorstukje grondig schoon met het vochtige doekje, laat het desinfecterende middel 1 minuut inwerken, droog de oppervlakken van het oorstukje en het hoortoestel af met een tissue. 

Andere reinigingsproducten voor uw hoortoestellen

Het is heel belangrijk om regelmatig jouw gehoorapparaat schoon te maken, omdat dit zorgt voor een optimale geluidsweergave en bovendien zorgt het er ook voor dat jouw gehoorapparaat langer meegaat. Naast Cedis reinigingsdoekjes vind je in onze webshop ook:

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen