• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Flow Med Dry-Cap UV2 - Droogapparaat voor oplaadbare hoortoestellen

€99,00 €69,00
Dry-Cap UV2 is de grotere versie van de Dry-Cap UV. De Flow Med Dry-Cap UV2 kan tegelijkertijd drogen, hygiënisch reinigen en opladen. Uw oplaadbare hoortoestel zit in een mum van tijd weer in uw oor. Ook voor gebruik met andere accessoires
Levertijd Voor 18:00u besteld, dezelfde dag verzonden (werkdagen)

Buy now, pay later

replace
Besteld voor 18:00, vandaag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur

Flow Med Dry-Cap UV2 - Droogapparaat voor oplaadbare hoortoestellen

Flow Med Dry-Cap UV | de grotere versie van de Dry-Cap UV | Droogapparaat voor hoortoestellen

  • Sneldrogend door efficiënte luchtstroomventilator
  • Eenvoudige bediening door simpele knoppen
  • Automatische uitschakeling na 120 minuten
  • Energiezuinig en absoluut veilig
  • Hygiënische reiniging door UV-C-licht
  • Drogen, reinigen en opladen via Dual-USB-voeding
  • Alle functies worden geregeld door een microprocessor
  • Gezondheidbevorderende Blue-Light Gravity-sensor voor veiligheidsuitschakeling
  • Lengte: 120 mm, Breedte: 120 mm, Hoogte: 120 mm 
 
Deze droger is universeel. Het wordt door uw hoortoestellen over uw huidige oplader geplaatst. Je laadt eenvoudig op met je huidige oplader en de droger wordt er overheen geplaatst
 
De Dry-Cap UV2 | De grotere versie van de Dry-Cap UV.
 
Het droog- en reinigingssysteem, dat ook geschikt is voor oplaadbare hoortoestellen en airpods.
 
De Flow Med Dry-Cap UV is in staat om te drogen, hygiënisch te reinigen en tegelijkertijd op te laden. Op deze manier is uw oplaadbare hoortoestel snel weer in uw oor. U kunt er ook andere accessoires / apparaatuur in laten reinigen en / of drogen (Bijvoorbeeld: oortjes, horloge, kunstgebit, scheermesjes en sieraden). De Flow Med Dry-Cap UV heeft twee modi. De Dry & Clean-modus combineert sneldrogen en UV-C-licht voor een goede hygiëne. De Clean-modus start het UV-C-lampje om een ​​snelle hygiëne te bereiken, zelfs bij meerdere toepassingen. Of het nu thuis of onderweg is, het apparaat werkt op een 5V-USB-basis en kan worden gebruikt in hotels, auto's, pc's, tv's of audioapparaten. Hiervoor is een standaard USB 2.0-poort voldoende.
 
Door de grotere afmeting van de Dry-Cap UV2 is de tijd die nodig is voor het droog- en reinigingsproces iets langer dan voor de kleinere Dry-Cap UV.
 
Met de Dry-Cap UV2 kunnen hoortoestellen tijdens het opladen elektrisch worden gereinigd, gedesinfecteerd en gedroogd. Het apparaat kan eenvoudig over het laadstation worden geplaatst. De Dry-Cap UV2 heeft een groter formaat waardoor de grotere laadstations eronder passen.


Hoortoestellen hebben goed onderhoud nodig. Cerumen en vocht kunnen de functie van hoortoestellen ernstig schaden. Zo is het belangrijk om de apparatuur goed schoon te maken en te drogen. Het is nu mogelijk om oplaadbare hoortoestellen op te laden terwijl ze worden gedroogd en gedesinfecteerd met de DRY-CAP UV. Makkelijk te gebruiken omdat het apparaat over het laadstation kan worden geplaatst.


Door de grotere afmeting van de Dry-Cap UV2 is de tijd die nodig is voor het droog- en reinigingsproces iets langer dan voor de kleinere Dry-Cap UV.


In de 2 uur durende droog- en reinigingsmodus worden de hoortoestellen gedroogd en hygiënisch gereinigd door een efficiënte ventilator en een UV-C lamp. Gebruik je alleen de 2 minuten reinigingsmodus, dan worden de apparaten snel en hygiënisch schoongemaakt.

Het apparaat wordt aan het einde van het proces automatisch uitgeschakeld.

Naast de adapter met stekker voor het stopcontact werkt de DryCap UV2 ook op een USB 2.0-aansluiting. De DRY-CAP UV2 is gemakkelijk te gebruiken omdat het apparaat werkt met een 5 V USB-basis. Een USB 2.0-aansluiting is daarom voldoende om de DRY-CAP UV2 aan te sluiten. Tegenwoordig zijn veel apparaten uitgerust met een USB 2.0-poort, b.v. Zoals powerbanks, pc's, televisies, audioapparaten en stopcontacten. 
 

 DRY&CLEAN MODE (2 uur / 120 minuten)*

De Dry & Clean-modus is een automatisch programma en combineert snel drogen door een efficiënte luchtblazer met UV-C-licht aan het begin en einde van de droogtijd voor perfecte hygiëne.

* Door de grotere afmeting van de Dry-Cap UV2 is de tijd die nodig is voor het droog- en reinigingsproces iets langer dan voor de kleinere Dry-Cap UV.

 

CLEAN MODE (2 min)

De Clean-modus is een hygiëneprogramma voor de korte termijn en start het geoptimaliseerde UV-C-licht, dat effectief 99,9% van de bacteriën en schimmels in het huishouden elimineert.

Deze droger is universeel. Het wordt over uw huidige oplader van uw hoortoestellen geplaatst. Je laadt eenvoudig op met je huidige oplader en de droger wordt er overheen geplaatst. Bekijk de video hoe het werkt:

terug naar productbeschrijving >>

 

Reviews
Reviews
5 sterren op basis van 5 beoordelingen
leo 17-06-2024
Reviews

doet wat het moet doen

n 15-06-2024
Reviews

werkt prima

BB 28-05-2023
Reviews

Doet wat het moet doen, dus goed.

Jean 17-03-2023
Reviews

Heel gemakkelijk en momenteel werkt het perfect een aanwinst

Klaas 21-02-2023
Reviews

Geweldig

5 sterren op basis van 5 beoordelingen