• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Flow Med Dry-Cap UV3.1

€99,00 €84,95
De Flow Med Dry-Cap UV3.1 is gericht op een perfecte droging en desinfectie van hoortoestellen en oorstukjes. De droogbox is geschikt voor alle typen hoortoestellen.
Levertijd Voor 18:00u besteld, dezelfde dag verzonden (werkdagen)

Buy now, pay later

replace
Besteld voor 18:00, vandaag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur

Flow Med Dry-Cap UV3.1

Flow Med Dry-Cap UV3.1 | Geschikt voor alle hoortoestellen

De dry-cap uv 3.1® biedt u een droog- en reinigingssysteem dat geschikt is voor alle typen hoortoestel. De dry-cap uv 3.1® is zo ontworpen dat deze eenvoudig over het hoortoestel of het laadstation heen kan worden geplaatst.  

De grootte en het ontwerp van de dry-cap uv 3.1® is gericht op een perfecte droging en desinfectie van hoortoestellen en oorstukjes. Wereldwijd levert iedere hoortoestelfabrikant haar high-tech hoortoestellen in een stijlvol laadstation. Slim aangebrachte openingen in de behuizing van de dry-cap uv 3.1® bieden aan alle zijden voldoende ruimte voor de USB-C kabels van het laadstation. Onder de dry-cap uv 3.1® kunnen ook alle niet oplaadbare hoortoestellen in korte tijd worden gedroogd en gedesinfecteerd met UV-C licht.

De nieuwe dry-cap uv 3.1®  is de beste in zijn klasse in het drogen van hoortoestellen. Dit is het resultaat van een geoptimaliseerde luchtstroom door openingen voor inkomende lucht, een hoogwaardige ventilator, een turbokanaal en een verbeterde droogruimte. Met 7.000 tpm wordt 4,35 m3 lucht per uur via het turbokanaal op de hoortoestellen gericht. Door verbetering van de luchtstroom en het verkleinen van de afstand tussen de hoortoestellen en de ventilator is het droogresultaat met 25% toegenomen. De vochtige lucht kan ongehinderd weg via grote zijopeningen. Er ontstaat geen warmte, wat van belang is bij oplaadbare hoortoestellen.

Oplaadbaar

De dry-cap uv 3.1®  is voorzien van een LiPo-batterij en daardoor oplaadbaar. Met een volledig opgeladen dry-cap uv 3.1®  kan 5 x een totaal programma of 60 x het 2-minuten desinfectie programma worden uitgevoerd. Daarna moet de dry-cap uv 3.1®  weer worden opgeladen. Bij de dry-cap uv 3.1®  wordt een laadsnoer met USB-aansluiting (zonder stekker) meegeleverd. Het laadsnoer kan worden gebruikt met een standaard stekker met USB-C aansluiting, bijvoorbeeld de stekker van het hoortoestel laadstation of de smartphone.

DRY & CLEAN MODUS (totaal programma, tijdsduur twee uur)

De Dry & Clean modus is een automatisch programma dat een snel droogproces met een efficiënte ventilator combineert met UV-C licht aan het begin en het einde van de droogtijd voor perfecte hygiëne.

CLEAN MODUS (tijdsduur 2 minuten)

Met één druk op de knop voert de nieuwe dry-cap uv 3.1®  automatisch een snelle UV-C reiniging van 2 minuten uit. Hierbij wordt effectief 99,9% van alle virussen, bacteriën en schimmels geëlimineerd.

TECHNISCHE HIGHLIGHTS

  • LiPo-batterij voor maximaal 60 cycli in de Clean modus of maximaal 5 cycli in de Dry & Clean modus. Oplaadbaar via USB-C kabel. 
  • Hoogwaardige ventilator 7.000 tpm, luchtstroom 4,35 m3 per uur, <45 dB (A), 30.000 uur. 
  • Kwalitatieve UV-C lamp 15.000 uur. 
  • Verbeterde productveiligheid door bewaking van de ingangsspanning. 
  • Veiligheidsuitschakeling met 3G-sensor ter bescherming van de ogen tegen UV-C-licht. 
  • Afmetingen (lxbxh): 144 x 82 x 96 mm. 
  • Gewicht: 204 gram.

 

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen