• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

PerfectDry LUX UV-C

1 / 3
€89,00 €69,00
PerfectDry LUC UV-C bij HOORbatterijen.nl. De specialist in hoorbatterijen. Voor 19.00 besteld, dezelfde dag verzonden.
Levertijd Voor 18:00u besteld, dezelfde dag verzonden (werkdagen)

Buy now, pay later

replace
Besteld voor 18:00, vandaag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur

PerfectDry LUX UV-C

De PerfectDry Lux® is een elektronisch apparaat voor het onderhoud en de opslag van allerhande hoortoestellen.
Dit onderhoud wordt verzekerd door de combinatie van een geforceerd luchtventilatie-droogsysteem en UV-C-stralendesinfectie.

Opmerking:
- De UV-C-lamp is een oppervlakdesinfecteermiddel en heeft weinig of geen penetrerende eigenschappen, wat betekent dat het het oorstukje of de kunststof van de hoortoestellen niet kan beschadigen. 

UV-C-desinfectie
De PerfectDry Lux® is uitgerust met een kortstralende UV-C-lamp, waarvan de 360 ​​° ronde opstelling het mogelijk maakt om alle oppervlakken van de hoortoestellen te bereiken. De blootstelling van oppervlakken aan het UV-C-licht maakt het mogelijk om 99% van schimmels en bacteriën te vernietigen, en vermindert dramatisch de jeuk en infecties van de gehoorgang.
De lamp gaat zichzelf gedurende de eerste vijf minuten van de droogcyclus aan en schakelt zichzelf vervolgens automatisch uit.

Ontvochtiging - Drogen
De PerfectDry Lux® is uitgerust met een droogsysteem met geforceerde luchtventilator, waarmee het vermogen en de tijd die nodig is voor de droogcyclus worden verminderd.
De temperatuur van de droogkamer wordt geregeld door een elektronisch systeem om een ​​constante temperatuur van 45 ° C te handhaven, ongeacht de omgevingstemperatuur rond het apparaat, en om te voorkomen dat de hoortoestellen beschadigen. 

• 360 ° UV-C-lamp
• Elektronisch geregelde droogkamer
• Drogen door ventilatiesysteem
• sneldrogend (30min)
• Nieuw aantrekkelijk ontwerp
• Laag stroomverbruik
• Compacte behuizing (breedte 90mm)
• USB- of netaansluiting

De PerfectDry Lux droogt uw hoortoestellen in een 30 minuten durende cyclus. Doordat de Perfect Dry Lux is uitgerust met een elektronisch beschermingssysteem, hoeft u niet bang te zijn voor oververhitting. Een ideaal product voor schone hoortoestellen die op een veilige manier worden gedroogd. Bovendien wordt het hoortoestel gedesinfecteerd door middel van UV-C licht. Door de 360° UV-C lamp in combinatie met de gepolijste aluminium binnenkant in de PerfectDry Lux, wordt 99% van de bacteriën gedood en wordt uw gehele hoortoestel gedesinfecteerd.

 

Reviews
Reviews
5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Rudolf Austermann 03-03-2023
Reviews

Mijn hoorcentrum heeft deze produkt mij aangeraden i.v.m. UV-C licht. Maar deze kost in de plaatselijke winkel 27 € duurder. Daarom bij jullie gekocht. Mijn Dank. Ik weet niet waaraan het verschil ligt.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen