• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Phonak CeruStop Filters

€4,95
De Cerustop filters van Phonak zijn bruikbaar voor het gemakkelijk vervangen van je Phonak hoortoestel filter.
Levertijd Voor 18:00u besteld, dezelfde dag verzonden (werkdagen)

Buy now, pay later

replace
Besteld voor 18:00, vandaag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur

Phonak CeruStop Filters

Phonak Cerustop filters

De Cerustop filters van Phonak zijn bruikbaar voor het gemakkelijk vervangen van je Phonak hoortoestel filter. In de verpakking van de Phonak Cerustop filters vind je 8 filters en een speciale applicator. Deze applicator werkt eenvoudig doordat het is voorzien van een nieuwe Cerustop Phonak filter aan de ene zijde en aan de andere kant een gebruiksvriendelijk haakje voor het verwijderen van het oude en te vervangen filter.

Voor welke hoortoestellen zijn de Phonak Cerustop filters geschikt?

De Phonak Cerustop filters zijn geschikt voor alle IHO en RIC hoortoestellen van Phonak, Unitron en Widex.

Zoek je filters speciaal voor Phonak luidsprekers? Dan zijn deze Phonak Cerustop filters uiterst geschikt. Ontdek in onze instructievideo hieronder hoe je de Phonak Cerustop filter kunt vervangen.

Lees hieronder de uitleg over hoe je een filter vervangt:

Je pakt het gehoorapparaat vast bij het speakertje en trekt met je duim en wijsvinger de dome eraf. Dan pak je een zwart stokje uit de verpakking. Aan de ene kant van het stokje zit een zwart uiteinde. Aan de andere kant een wit uiteinde. Het zwarte uiteinde duw je in de filter van de speaker, deze blijft er dan aanzitten waardoor je als je  het zwarte staafje eruit strekt, je meteen de filter mee eruit trekt. Dan draai je het zwarte staafje om zodat je het witte uiteinde in de speaker duwt. Deze blijft dan automatisch in de speaker zitten als je het zwarte staafje terugtrekt

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen